Cristiano Ronaldo aloittaa Portugalissa
نوشته شده توسط : abb

Portugali on toinen maailmanmestaruuskisoissa, jotka etsivät luottamusta voittoon voiton jälkeen. Portugalilla ei ole voittoa kolmessa pelissä, jotka alkoivat iskuilla 3-0 Hollannissa kotona, mikä lopetti 14-ottelun lyömätön juoksun. He ovat sen jälkeen ottaneet Tunisia vastaan 2-2 ja 0-0 Belgiaa, jotka molemmat ovat tänä kesänä Venäjällä.

 

Portugalin kapteeni Cristiano Ronaldo sisään jalkapallo pelipaidat aikoo olla torstaisin kansainvälisessä ystävällisyydessä Algerian kanssa alkavan XI: n mukaan päävalmentajan Fernando Santoksen mukaan. Ronaldo on seurannut sivurajoitusta Real Madridin Mestarien liigan voiton jälkeen viime kuussa - viidennen Ballon d'Or-voittajan poissa ystävyysotteluista Tunisiaan ja Belgiaan.

 

Ollakseen oikeudenmukainen, nämä kolme viimeistä peliä ovat nähneet Portugalin pelata ilman Cristiano Ronaldo sisään World cup 2018 pelipaita. Kun Ronaldo on nyt takaisin koulutukseen lyhyen loman jälkeen Mestarien liigan finaalin jälkeen, on todennäköistä, että Portugali on entistä kliinisempi, jos hän pelaa Algerian kanssa.





:: بازدید از این مطلب : 5
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 17 خرداد 1397 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: